Transactieverwerking
Wij kunnen direct de transactieverwerking voor jou regelen op onze pinautomaten. Door ons uitgebreide netwerk aan kaartverwerkers kunnen wij scherpte tarieven bieden voor debit- en creditcardtransacties. Uiteraard is het niet verplicht dit bij ons af te sluiten. Wij kunnen ook koppelen met jouw huidige of gewenste provider.

Service-abonnement
Bij al onze pinautomaten kun je een servicecontract afsluiten. Dit abonnement sluit je af voor het eerste jaar en is daarna per kwartaal opzegbaar. Het service-abonnement bestaat uit telefonisch ondersteuning, een storingsdienst en een swap-service. Deze service omvat een directe ruil van jouw pinautomaat bij onherstelbare schade. Jij ontvangt direct een nieuw pinautomaat, waarna wij later de schade opnemen. Wij weten immers hoe belangrijk het is om betalingen te kunnen accepteren. Daarnaast zitten de licentiekosten en updates verwerkt in het service-abonnement. Dit is verplicht. Wil je nu geen service-abonnement, maar wel een terminal voorzien van licentie en updates? Wij bieden dan als alternatief een licentiepakket aan voor €70,- per jaar.  

Rapportage
Op de hoogte blijven van alle transacties in jouw onderneming is via Easy Payments erg eenvoudig. Onze online transactieportal biedt toegang tot alle transacties. Met een kleine vertraging verschijnen hier alle transacties. Gemakkelijk als je even iets moet nazoeken. Daarnaast is het mogelijk om de gegevens per dag, week of maand naar excel te converteren met een klik op de knop. Mooi voor jouw administratie.

Installatie
Al onze pinautomaten worden standaard plug-and-play geleverd. Dit betekent dat wij hier alles op kantoor testen via jouw account en vervolgens de pinautomaat opsturen. Wanneer jij de pinautomaat ontvangt hoef jij alleen de terminal van connectie (WIFI of internetkabel) en stroom (vaste terminals) te voorzien. Je kunt daarna direct aan de slag met het accepteren van betalingen. Alles is immers al op jouw account ingesteld.