Snel en veilig betalingen accepteren?

Accepteer de volgende betaalmethoden:

Betaalmethode Kosten per transactie
Maestro en V-pay € 0,055 (+ € 6,95 per maand)*
MasterCard 1,40 %*
Visa 1,40 %*
American Express 1,90 %*
JCB 2,25 %*
UnionPay 2,50 %

 

 

 

 

 

 

 

*Dit zijn de over het algemeen geldende tarieven. Per branche, omzetvolume en type klanten kan een ander percentage gelden.

Voordelig betalingen accepteren?

Transacties op het pinapparaat kunnen in twee categorieën worden opgedeeld: debitcards en creditcards. Als ondernemer ben jij het goedkoopst uit door voor twee verschillende providers te kiezen: ieder haar eigen specialisatie. Wij kiezen uiteraard de beste partners voor je.

Debitcard

Veruit de belangrijkste betalingen zijn de debitcard betalingen. Van alle elektronische transacties vinden er ongeveer 95% met een debitcard plaats. De meeste van deze kaarten zijn voorzien van het logo Maestro of VPAY. Wij adviseren altijd deze kaarten te accepteren. Nederlanders kunnen immers niet meer zonder hun pinpas en verwachten dat zij met deze pas bij jou kunnen betalen. De tendens is dat er ieder jaar meer elektronisch betaald wordt. De Nederlandse bank verwacht dat de groei in aantal en percentage alleen maar blijft toenemen de komende jaren. Extra reden om te kiezen voor voordelige acceptatie van pintransacties via ons. Jij bespaart zo een hoop geld.

Creditcard

Naast de debitcards willen veel ondernemers creditcards accepteren op hun pinapparaat. Veel buitenlandse klanten maken immers gebruik van een Visa of MasterCard. De meest toegankelijke en gebruikte creditcards in de wereld. Waar Nederland een echt ‘pinland’ is, zijn veel andere landen gericht op creditcards. Heb jij dus veel buitenlandse klanten? Creditcards accepteren is dan een must. Via Easy Payment Services kun je voordelig creditcards accepteren. Wij bieden niet alleen de scherpste tarieven voor Visa en MasterCard transacties. Onze service bij chargebacks en advies bij no-shows wordt door klanten als goed beoordeeld.

Lage prijs

Bij creditcards liggen de tarieven tussen de verschillende providers vaak nogal ver uit elkaar. Wij vinden dat iedereen tegen een scherp tarief creditcards moet kunnen accepteren. Aangezien de tarieven altijd in een percentage zijn, zijn dit de kaarttransacties waar ondernemers veel op kunnen besparen. Vooral ondernemers uit Amsterdam, Den Haag en andere plaatsen met veel toeristen maken dan ook gebruik van onze voordelige creditcardacceptatie. Het is altijd goed je tarieven te vergelijken. Je zit immers niet vast aan een abonnement en overstappen regelen wij voor je. Creditcards accepteren is dus goedkoop en snel geregeld via Easy Payment Services. Niet alleen de betalingen op jouw pinautomaat laat je door ons regelen. Wij hebben ook online betaalmogelijkheden. Via onze Payment Service Provider accepteer je eenvoudig en snel de meest voorkomende online betalingen: iDEAL, Visa, MasterCard, PayPal enz. .
 

Nog geen pinapparaat?