ACTIE MOBIELE PIN: Bestel nu, betaal later!

Waarom contactloos betalen met een mobiele PIN? 

Als horeca-ondernemer zijn dit zware tijden. Dat er voorzichtig wat licht aan de horizon gloort en er perspectief is op gedeeltelijke heropening, betekent helaas nog niet dat de zorgen voorbij zijn. In de nieuwe anderhalve-meter realiteit zal, ook op bijvoorbeeld de terrassen, er extra vraag zijn om contactloos af te rekenen. Ook voor de veiligheid en gezondheid van jou en je personeel wordt het stimuleren van contactloos betalen aangeraden. Daarnaast wil je het liefst gebruik maken van een mobiel pinapparaat waardoor gasten niet naar een vast punt hoeven te komen om af te rekenen.

Mobiele pinautomaat van Easy Payments 

De actie is van toepassing op de Easy Mobile (Ingenico Move 5000). Met dit geavanceerde pinapparaat kan je als ondernemer jaren vooruit. De pinautomaat kan zowel via WiFi als via GPRS/4G transacties afrekenen. Dit zorgt voor flexibiliteit. Hieronder vind je de prijzen die van toepassing zijn:

Actievoorwaarden 

Deze speciale actie voor de mobiele pinautomaten geldt voor bestellingen tot en met 30 juni. Na de actieperiode van drie maanden wordt overgegaan op een service abonnement van één jaar. Bij het gebruik maken van deze actie wordt de transactieverwerking ondergebracht bij Easy Payments. Voor KHN-leden uiteraard tegen de voordelige tarieven van KHN.

 

Huuroptie zomer 2020

Wil je niet direct een pinautomaat aanschaffen, maar wil je in de zomermaanden wel gebruik maken van een mobiel pinautomaat? Dit is mogelijk via ons zusterbedrijf InstaPIN! Huren doe je al tegen:

  • Huurprijs per maand*: € 69,95 

  • Aansluitkosten: €49,00 

*Minimale huur van drie maanden met kortingscode: ZOMER2020. Voor kortere perioden maken we graag een offerte op maat.

 

Kosten Easy Mobile (Ingenico Move 5000)  
Aanschafkosten € 584,10 (i.p.v. € 649,00)
Aansluitkosten € 75,00
Service abonnement (per jaar) € 139,00
Data-abonnement (per jaar) € 72,00

 

Eigenschappen  
Verbinding WiFi en/of 4G
Contactloosbetalen Ja
Cadeaukaarten Ja
Certificatie t/m 2027
Snelheid Uitstekend
Wetcover Optioneel voor € 12,95
Bumpercase Optioneel voor € 34,95