InstaPIN: jouw leverancier voor de huur van een pinapparaat voor korte termijn.

Waarom een pinautomaat huren via InstaPIN?

Via InstaPIN kun je flexibel een contactloos pinapparaat huren voor de termijn die jou uitkomt. Sta je bijvoorbeeld een weekend op een beurs of houd je een sporttoernooi? Via ons kun je snel en voordelig een betaalautomaat huren. Wij kunnen al met een werkdag leveren en denken graag met je mee in oplossingen. Wij hebben standaardhuurperiodes van een dag, week of maand voor onze pinapparaten, maar hier eindigt het niet. Bij de verhuur van onze apparaten sta jij als ondernemer centraal. Bespreek dus gerust met ons hoe lang je jouw pinapparaat wilt huren. Mocht je tijdens de verhuur merken dat je het pinapparaat langer wil gebruiken, of zelfs zou willen kopen? Geen probleem. Wij zijn flexibel en geven je bij de aankoop van ons toestel zelfs een korting.

Of het nu om één dag gaat of dat je voor een maand of langer een pinapparaat wilt huren, wij helpen je graag verder. We leveren de betaalautomaat plug-and-play, waardoor je het pinapparaat niet meer hoeft te installeren en direct aan de slag kan. De pinbetalingen staan de eerstvolgende werkdag al op je rekening bijgeschreven en wij zullen jou voorzien van complete transactieoverzichten voor de administratie. Dit gaat eenvoudig via een online portal waaraan jouw gehuurde pinapparaten gekoppeld zijn. Hiermee heb je 'live' inzicht in de transactieverwerking.

 

Ons draadloze pinapparaat met contactloos betalen

InstaPIN verhuurt een draadloos pinapparaat dat Plug & Play is. Dat wil zeggen, je kunt meteen aan de slag. De PIN werkt draadloos via wifi of GPRS. En bovendien kun je contactloze betalingen accepteren.

Daarnaast bieden wij je de beste service op onze mobiele pinapparaten. Er is 24/7 support en de meeste problemen zijn eenvoudig via afstand op te lossen. Niet alleen hierin is InstaPIN onderscheidend. Ook de tarieven voor de huur van een pinapparaat zijn voordelig. Een pinapparaat huren is al met al eenvoudig, snel en voordelig via InstaPIN.

Daarnaast beperkt InstaPIN zich niet tot de verhuur van pinapparaten in Nederland. Nederlandse ondernemingen met inschrijving in de KVK mogen onze pinapparaten in de gehele EU gebruiken. Handig als je bijvoorbeeld een pinapparaat wilt huren voor een internationale beurs, waarbij jij je geen zorgen wil maken over de connectiviteit van een mobiel pinapparaat. Simpel geregeld en omzet verhogend. Dat moet een succes worden!