Samenwerking Xandrion en EPS op gebied van pinautomaten

Goed nieuws! Xandrion en Easy Payment Services (EPS) werken nu ook op het gebied van pinautomaten samen in Nederland. Al sinds 2008 hebben de partijen al een deal voor voordelige transactieverwerking voor deelnemers van de brancheorganisatie, maar dit partnerschap is dus nu verder uitgebreid.

Deelnemers van Xandrion krijgen 10% korting op de aanschaf van een pinapparaat van Easy Payment Services. Dit geldt voor alle type toestellen genoemd op deze website. Niet alleen profiteren deelnemers van dit kortingspercentage op pinapparaten. Deelnemers van Xandrion maken ook nog eens gratis gebruik van de rapportagemogelijkheid: portal. Dit biedt ondernemers live inzage in de transactieverwerking binnen hun onderneming. Handig voor rapportage, controle en administratie.

De deal komt voor veel ondernemers als geroepen. 2018 zal een jaar zijn dat veel pinapparaten vervangen zullen worden met het oog op aflopende certificatie. Pinautomaten moeten immers vanaf 1 mei 2019 voorzien zijn van contactloos betalen. Easy Payment Services springt hier al op in door alleen nog contactloze toestellen aan te bieden. Dit geeft ondernemers een pinapparaat die klaar is voor de toekomst.

Extra voordelig voor Xandrion deelnemer is dat bij aanschaf van een voordelige pinautomaat bij Easy Payment Services goedkope transactieverwerking zit. Een partij die alles regelt en jij betaalt in jouw onderneming nooit teveel voor de transacties. Vergeet bij jouw aanvraag dus niet te vermelden dat jij lid bent van Xandrion. Wij kunnen de korting zo direct verwerken in de offerte.