Geen grote investering doen, maar wel snel een pinautomaat in huis hebben?

Huurprijs

12 maanden

24 maanden

Aansluitkosten

Verifone V400M

€ 42,95 p/maand

€ 37,95 p/maand

€ 75,-

Ingenico Desk5000

€ 33,95 p/maand € 28,95 p/maand € 75,-

Ingenico Move5000

€ 37,95 p/maand

€ 32,95 p/maand

€ 75,-

Transactiekosten

     

Visa en MasterCard

1,40 %* 1,40 %*  

V-pay en Maestro

€ 0,055 cent + € 6,95 per maand* € 0,055 cent + € 6,95 per maand*  
 

*Dit zijn de over het algemeen geldende tarieven. Per branche, omzetvolume en type klanten kan een ander percentage gelden.

Liever huren voor een dag, week of maand? Dat kan! Meer informatie. 

Waarom een pinautomaat huren via Easy Payment Services?

Onze pinapparaten worden allemaal plug-and-play geleverd. Dit betekent dat jij geen lastige installatieprocedure door hoeft te gaan, maar direct kan starten met het accepteren van betalingen na ontvangst van het toestel. Wij hebben de pinautomaat immers als getest en voorgeprogammeerd met jouw gegevens.

Pin huren met Service

Bij Easy Payment Services zijn de tarieven transparant. Je sluit een overeenkomst af voor een bepaalde periode en komt daarna niet voor verrassende kosten te staan. In de huurprijs zit ook direct jouw service-abonnement. Dit betekent dat jij altijd geholpen bent bij storingen. Deze service bevat onder andere de SWAP-service. Bij defect sturen wij direct een vervangende betaalautomaat naar jou toe. Achteraf onderzoeken wij de defecte PIN en kijken we voor wie de schade is en of jij dit gerepareerd wilt hebben. In de tussentijd kun je gewoon betalingen blijven accepteren in jouw onderneming. Wij begrijpen namelijk dat een pinautomaat essentieel is voor jouw omzet. Bij jouw pinautomaat dus de beste service.

Pinautomaat huren voor een Lage prijs

Een pinautomaat huren is bij ons ook nog eens voordelig. Naast een scherp tarief per maand bieden wij goedkope transactieverwerking aan op onze pinapparaten. Door ons uitgebreide netwerk van kaartverwerkers vinden wij voor jou de beste partij voor het accepteren van debit- en creditcardbetalingen. Naast de prijs is er nog een groot voordeel aan het accepteren van betalingen via Easy Payment Services: jij hebt slecht één aanspreekpunt voor jouw betaalverkeer. Veel ondernemers ervaren dit als extra gemak bij het huren van een PIN en kiezen daarom voor ons bij hun keuze voor een voordelig pinapparaat.

Pinapparaat huren? Snel geregeld

Bij ons kun je ook nog eens snel een pinautomaat huren. Wij hebben veruit de flexibelste en snelste levertijden voor pinautomaten. Voor permanent oplossingen hebben wij slechts een levertijd van vijf tot zeven werkdagen. Mocht je sneller een pinautomaat willen huren? Wij adviseren dan contact op te nemen met onze dochter: InstaPIN. Dit bedrijf is volledig gespecialiseerd in het verhuren van pinautomaten voor spoedklussen, evenementen en pop-up stores.

Goede Rapportage bij het huren van een PINautomaat

Nog één reden dan om te kiezen voor het huren van een pinautomaat via ons: rapportage. Met onze portal blijf je live op de hoogte van de transacties in jouw onderneming. Niet alleen kan jij zo de controle houden op de betalingen. Jij hebt direct een tool voor de administratie. In de portal download je immers de statistieken van de gewenste periode in .csv

 

Huur één van onze pinautomaten: