Een pinapparaat werkt omzetverhogend. Bij ons kun je er één kopen voor €489,-

Onze pinapparaten kopen

Waarom een pinautomaat kopen via Easy Payment Services?

Wist je dat wij voor iedere onderneming een geschikt pinapparaat te koop hebben? Wij hebben een ruim assortiment voordelige en gebruiksvriendelijke pinautomaten die u bij ons kunt kopen.

Gebruiksgemak

De kracht van onze pinapparaten is het gebruiksgemak. Wij gaan ervan uit dat jij geen tijd hebt om lange en gecompliceerde handleidingen te lezen. Jij wilt snel, veilig en voordelig betalingen accepteren op een pinapparaat. Geen poespas, maar een pinapparaat voorzien van de noodzakelijke functionaliteiten en gemakkelijk in gebruik. Deze wens hebben wij vervuld door al onze pinapparaten getest en plug-and-play af te leveren. Voorzien van een korte handleiding (1 a4). Na het opstarten van de pinautomaat kun jij dus direct aan de gang met het doen van transacties. Automatisch komen de transacties dan binnen op het door jou gekozen rekeningnummer. In de handleiding vind je antwoord op de meest gestelde vragen, zoals: hoe print ik een dagafsluiting? Met een pinautomaat van Easy Payment Services kun je dus direct aan de gang.

Eén partij voor jouw betalingen

Een andere frustratie die wij vaak horen vanuit ondernemers is de administratieve rondslomp rond bestellingen. Helaas zijn contracten een noodzakelijk goed, maar wij bieden aan om jouw partner te worden in het betalingsverkeer. Dit houdt in dat wij niet alleen het pinapparaat leveren, maar dat wij ook de juiste kaartverwerkers voor jou uitkiezen. Dit brengt niet alleen als voordeel met zich mee dat jij één aanspreekpunt hebt. Wij hebben door ons uitgebreide netwerk van kaartverwerkers ook de scherpste prijzen. Dit scheelt jou weer onderhandelen. Via ons heb je dus goedkoop een pinautomaat voorzien van transactieverwerking. Uiteraard staat het je ook vrij voor een eigen acquirer te kiezen.

Service

Daarnaast vinden wij dat bij een voordelig en gebruikersvriendelijk pinapparaat goede service hoort. Wij staan dus klaar voor jouw vragen over de pinapparaten. Bij storing zijn wij altijd te bereiken via ons storingsnummer. Wij proberen jouw probleem eerst direct telefonisch op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan maak jij snel gebruik van onze SWAP-service. Een dienst die automatisch inbegrepen zit bij het service-abonnement of de huurprijzen. Deze SWAP-service zorgt ervoor dat jij direct van ons een nieuwe pinautomaat krijgt toegestuurd. Later gaan wij onderzoeken voor wie de schade is, maar jouw onderneming kan door met het accepteren van betalingen.

Rapportage

Een andere reden om een pinautomaat te kopen bij ons is de rapportagemogelijkheid. Wij bieden als terminalleverancier een klantenportaal, waar jij live de transacties van jouw onderneming kan volgen. Niet alleen kan jij zo op afstand de omzetten in jouw onderneming in de gaten houden. Het biedt je ook de mogelijkheid om de transacties naar excel te converteren. Zo kun je eenvoudig per dag, week of maand zien wat de omzetten waren en met welke kaarten deze gedaan zijn. Extra voordeel is dat je deze dienst nu niet los bij de transactieverwerker hoeft af te nemen. Wel zo gemakkelijk.

Prijs om een pinautomaat te kopen

Voor de prijs hoef je de koop van een pinautomaat ook niet te laten. Wij hebben scherpe prijzen voor zowel de aanschaf, het service-abonnement als de transactieverwerking. De combinatie van service, prijs en diverse connectiemogelijkheden betekent dat je het ideale pinapparaat bij ons aanschaft. Vanaf €349,- kan je al bij ons terecht en een pinautomaat kopen. Liever niet direct een grote investering doen en eerst een pinautomaat huren? Ook geen probleem. Lees verder over onze pinapparaten en kopen op de productpagina's.

Accepteer de volgende betaalmethoden voordelig op jouw pinautomaat:

VerseGoodStore

'Met het totaalpakket van pinapparaat en transacties bespaar je veel kosten en heb je één aanspreekpunt.'

VerseGoodStore

Ciara Shah