Eén aanbieder voor al jouw betaalmethodes tegen de scherpste tarieven!

Meer informatie over:

 

Hieronder een greep uit meer dan twintig diverse betaalmogelijkheden:

Waarom online betalingen accepteren via Easy Payment Services?

Online producten verkopen biedt talloze mogelijkheden: grotere afzetmarkt, lagere koopdrempel voor consumenten en een stuk meer betaalmogelijkheden voor de klant. Echter brengt e-Commerce ook uitdagingen met zich mee: toenemende retours van aankopen, een hoger risico op creditcardfraude en complexe rapportages door de verschillende betaalmethodes. Easy Payment Services zorgt in samenwerking met Pay.nl ervoor dat jij als ondernemer je hier geen zorgen over hoeft te maken. Onze internetkassa biedt namelijk uitgebreide en gebruiksvriendelijke oplossingen om de risico’s van deze uitdagingen zoveel mogelijk te beperken. Dankzij een combinatie van geavanceerde beveiligingssystemen en een team van specialisten die jouw betalingen nauwlettend in de gaten houden is jouw online betalingsverkeer altijd in veilige handen. Op deze manier blijft er voor jou meer tijd over om te ondernemen. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij de scherpste tarieven voor jouw online transactieverwerking betaalt! 

Wij komen bij je langs

Veiligheid en scherpe tarieven zijn niet de enige belangrijke factoren voor de verwerking van jouw online betalingen. Als webshopondernemer heb je veel te maken met betalingsverkeer, hetzij voor het restitueren van retourzendingen of de administratieve afhandeling van de verschillende betaalmethodes die in de webshop worden aangeboden. Het is dan wel zo fijn om te kunnen vertrouwen op een geavanceerd doch gebruiksvriendelijk systeem zodat je hier zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Om erachter te komen of een online betaalsysteem geschikt is voor jouw webshop en jouw bedrijfsvoering kan je dit het beste zelf ervaren. Om die reden komen wij graag bij jou langs voor een vrijblijvende demonstratie van onze internetkassa. Kan dit systeem makkelijk gekoppeld worden aan mijn e-commerce platform? Kan het systeem direct gekoppeld worden aan mijn boekhouding? Wij geven ter plekke antwoord op al jouw vragen door de mogelijkheden te demonstreren. Ben je overtuigd? Wij helpen jou graag stap voor stap met het aansluiten van de internetkassa in jouw webshop

Persoonlijke service

Ook na het aansluitproces kan je rekenen op onze persoonlijke service. Als webshopondernemer wordt er van jou verwacht dat bestellingen vlot worden verwerkt en jouw producten zo snel mogelijk worden geleverd. Om te kunnen voldoen aan de snelle levertijd is het daarom wel zo fijn om direct geholpen te kunnen worden wanneer er zich een probleem voordoet tijdens een betaling. Je wilt dan geen keuzemenu’s, lange wachttijden of doorverwijzingen naar een juiste afdeling. Bij ons krijg je direct iemand aan de lijn die jou verder kan helpen. Ook buiten kantooruren kun je bij onze supportafdeling terecht voor al jouw vragen.

 

VerseGoodStore

'Met het totaalpakket van pinapparaat en transacties bespaar je veel kosten en heb je één aanspreekpunt.'

VerseGoodStore

Ciara Shah