Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de financiële sector? Werk jij graag met een klein, dynamisch team waarbij jouw werk direct invloed heeft op de organisatie? Kom werken bij Easy Payment Services!

Momenteel hebben wij drie vacatures openstaan:

Supportmedewerker

Wij streven ernaar om de beste service aan onze klanten te leveren. Als supportmedewerker is het aan jou de taak om onze klanten te voorzien van de juiste ondersteuning bij vragen of problemen. Jij hebt dus directe invloed op de ervaring van de klant met Easy Payment Services. Lees meer over deze functie door op onderstaande link te klikken!

Vacature: Supportmedewerker

Sales- en accountmanager

Elke ondernemer is afhankelijk van betalingsverkeer, maar voor velen is dit nogal een complexe zaak. Als sales- en accountmanager is het jouw verantwoordelijkheid om nieuwe klantrelaties te werven en onderhouden. Weet jij het vertrouwen van ondernemers te winnen en hun betalingsverkeer bij ons onder te brengen? Lees meer over deze functie door op onderstaande link te klikken!

Vacature: Sales- en accountmanager

Sales supportmedewerker

Elke ondernemer is afhankelijk van betalingsverkeer, maar men weet vaak niet welke betaaloplossing het best past bij hun onderneming. Als sales supportmedewerker is het de uitdaging om potentiële klanten te voorzien in hun wensen met een passende betaaloplossing. Ben jij op zoek naar een bijbaan naast jouw studie en wil jij graag aan de slag binnen de financiële sector? Lees snel verder over deze functie door op onderstaande!

Vacature: sales supportmedewerker

Interesse in één van onze vacatures? Stuur jouw CV en een korte motivatie naar victor@easypayments.nl of whatsapp naar 06 - 213 22 415