Voordelig en snel betalingen accepteren op een pinapparaat!

Maak kennis met onze contactloze pinautomaten:

Accepteer voordelig de volgende betaalmethoden:

Waarom een pinautomaat via Easy Payments Services?

Wist je dat wij voor iedere onderneming een geschikte oplossing hebben? Wij hebben een ruim assortiment voordelige en gebruiksvriendelijke pinautomaten.

Een kracht van onze pinapparaten is het gebruikersgemak. Wij gaan er vanuit dat jij geen tijd hebt om lange en gecompliceerde handleidingen te lezen. Jij wilt een pinapparaat dat direct werkt met de noodzakelijke functionaliteiten. Deze wens hebben wij vervuld door al onze pinapparaten getest en plug-and-play af te leveren en te voorzien een korte handleiding (1 a4). Na het opstarten van de pinautomaat kun jij dus direct aan de gang met het doen van transacties. Automatisch komen de transacties dan binnen op het door jou gekozen rekeningnummer. In de handleiding vind je antwoord op de meest gestelde vragen, zoals: hoe print ik een dagafsluiting? Je kunt dus snel en veilig aan de gang met jouw pinautomaat.

In winkels adviseren wij over het algemeen gebruik te maken van een vast pinapparaat. Veilig betalingen accepteren via de eigen internetlijn. Geen extra kosten voor datagebruik en snel afwikkelen van transacties door de snelheid van jouw internetabonnement. Daarnaast kan je het pinapparaat gemakkelijk in de buurt van jouw kassa houden. Een afrekenpunt. Lekker overzichtelijk. Wij hebben twee modellen als vaste pinapparaten: de Easy Desk Budget en de Easy Desk. Het grote verschil is de acceptatie van cadeaukaarten (via Intersolve) en de duurzaamheid van het pinapparaat. De Budget versie zal minder lang meegaan. De certificatie verloopt immers in 2023. De standaard versie gaat tot zeker 2027 mee en is daarom op de lange termijn de pinautomaat met de meeste potentie.

Mocht je flexibel door heel de winkel willen afrekenen. Kies dan voor de Easy Mobile of de Easy Mobile Budget. Vooral in de horeca zien wij een groeiende vraag naar mobiele pinautomaten. Afrekenen op het terras of aan een tafeltje erg gemakkelijk. Met het ontstaan van conceptstores heeft het mobiele pinapparaat ook in winkels aan terrein geworden. Je kunt zo door jouw hele winkel heen afrekenen. Het verschil tussen beide pinautomaten zit wederom in de acceptatie van cadeaukaarten en de duurzaamheid van het pinapparaat. Beide pinautomaten hebben de mogelijkheid om connectie te maken met WIFI als met een GPRS/3G netwerk. Handig voor bestellingen of als jij wil afrekenen op plaatsen waar de wifi niet reikt. Uniek aan deze pinautomaten is dat alle functionaliteiten in één pinapparaat zitten. Bij andere leveranciers moet je van tevoren de keuze tussen wifi en data maken. Wij vinden dit ouderwets. Jij kunt je Wifi dus altijd upgraden met een GPRS of 3G datachip. Andersom is natuurlijk ook mogelijk. Wil jij wel starten met transacties via data, maar merk jij dat jouw eigen internetlijn voldoende is op de pinautomaat. Geen probleem. Je kunt per maand bij ons het data abonnement opzeggen. De chip stuur je dan gewoon naar ons terug. Zo accepteer je altijd snel, flexibel en voordelig betalingen via Easy Payment Services.