Voordelig en snel betalingen accepteren op een pinapparaat!

Maak kennis met onze contactloze pinautomaten:

Accepteer voordelig de volgende betaalmethoden:

Waarom een pinautomaat via Easy Payments Services?

Wist je dat wij voor iedere onderneming een geschikte oplossing hebben? Wij hebben een ruim assortiment voordelige en gebruiksvriendelijke pinautomaten.

Een kracht van onze pinapparaten is het gebruikersgemak. Wij gaan er vanuit dat jij geen tijd hebt om lange en gecompliceerde handleidingen te lezen. Jij wilt een pinapparaat dat direct werkt met de noodzakelijke functionaliteiten. Deze wens hebben wij vervuld door al onze pinapparaten getest en plug-and-play af te leveren en te voorzien een korte handleiding (1 a4). Na het opstarten van de pinautomaat kun jij dus direct aan de gang met het doen van transacties. Automatisch komen de transacties dan binnen op het door jou gekozen rekeningnummer. In de handleiding vind je antwoord op de meest gestelde vragen, zoals: hoe print ik een dagafsluiting? Je kunt dus snel en veilig aan de gang met jouw pinautomaat.

In winkels adviseren wij over het algemeen gebruik te maken van een vast pinapparaat. Veilig betalingen accepteren via de eigen internetlijn. Geen extra kosten voor datagebruik en snel afwikkelen van transacties door de snelheid van jouw internetabonnement. Daarnaast kan je het pinapparaat gemakkelijk in de buurt van jouw kassa houden. Een afrekenpunt. Lekker overzichtelijk. Wij hebben twee modellen als vaste pinapparaten: de Budget en de Smart. Het grote verschil tussen beiden toestellen is dat de Smart een pinapparaat is met een aparte klantmodule: een pinpad. Dit betekent dat jij het pinapparaat niet hoeft te draaien naar de klant, maar dat jouw klanten een eigen afrekenterminal heeft. Mocht je liever minder geld uitgeven, kies dan voor de Budget. Het enige nadeel is dat je het toestel moet draaien. Voor de rest geen verschillen met de Smart.

Mocht je flexibel door heel de winkel willen afrekenen. Kies dan voor de Wifi of Triple. Vooral in de horeca zien wij een groeiende vraag naar mobiele pinautomaten. Afrekenen op het terras of aan een tafeltje erg gemakkelijk. Met het ontstaan van conceptstores heeft het mobiele pinapparaat ook in winkels aan terrein geworden. Je kunt zo door jouw hele winkel heen afrekenen. Het verschil tussen de Wifi en de Triple is het data abonnement. Het toestel beschikt over dezelfde hard- en software als functionaliteiten. De Triple is alleen ook voorzien van datachip. Handig voor bestellingen of als jij wil afrekenen op plaatsen waar de wifi niet reikt. Uniek aan deze Triple is dat alle functionaliteiten in een pinapparaat zitten. Bij andere leveranciers moet je van tevoren de keuze tussen wifi en data maken. Wij vinden dit ouderwets. Jij kunt je Wifi dus altijd upgraden naar een Triple. Andersom is natuurlijk ook mogelijk. Wil jij wel starten met transacties via data, maar merk jij dat jouw eigen internetlijn voldoende is op de pinautomaat. Geen probleem. Je kunt per maand bij ons het data abonnement opzeggen. De chip stuur je dan gewoon naar ons terug. Zo accepteer je altijd snel, flexibel en voordelig betalingen via Easy Payment Services.